Perjantaina 17.12 aamulla aikaisin treffattiin Saara ja Hatti trimmaamolla ja pakkauduttiin autoon. Kotoa lähti mukaan Mella ja Urho ja Mona oli haettu jo edellisenä iltana. Eli neljän koiran voimin lähdettiin kohti Liettuaa kahteen intti-näyttelyyn :) Laivamatkan Mella ja Urho kokeneempina matkustajina saivat olla autossa ja ensikertalaiset Mona ja Hatti pääsivät laivaan mukaan. Hieman aamupalaa, shoppailua ja hytissä löhöilyä ja takaisin autolle.

Ja nokka kohti Liettuaa :) Matka meni rattoisasti joululauluja kuunnellessa, muutama kerta pysähdyttiin ja rajanylitykset meni hujauksessa kun pysähtymistä ei enää vaadita.. Perillä hotellilla oltiin hyvissä ajoin joskus puoli kymmenen maissa.. Hotellia varatessa saatiin viimeinen vapaa huone joka oli mukavasti deluxe huone :) Tilaa oli mukavasti kun huoneita ja kylppäreitä oli kaksi :) Saatiin siis koirat mukavasti jaettua yöksi jotta kaikki malttoivat nukkua.. sitä ennen tosin piti hiemman purkaa 16h matkan aika kestynyttä energiaa..

 

Lauantaina 18.12 oli vuorossa ensimmäinen näyttely.. Päivä alkoi briardeilla ja pikaisen "briardin esittämis"- kurssin jäljeen Saara kiltisti lupasi esittää Mellan ja hienosti sujui :) Briardeja oli paikalla 8 kappaletta ja Mella valikoitui joukon parhaaksi nartuksi saaden sertin ja cacibin! Tämä oli se puuttuva tulos Mellan Liettuan visiiteiltä ja näin ollen mellasta tuli LIETTUAN MUOTOVALIO :D

 

LT MVA EEJV-08 EEV-08 AMIE DESITE ELITE

Tibbejä näyttelyssä oli 7kpl, kaksi paikallista ja loput suomesta. Urho oli lauantaina PU2 ja sai vara-cacibin, Mona oli kolmesta nartusta paras ja avasi cacib-tilinsä saaden myös sertin :)  Parsoneissa Hatti sai erin ja oli junioriluokassa toinen :)

Näyttelypaikalla oli yllättävän paljon myyjiä ja huokeat hinnat verrattuna suomeen innosti hieman shoppailemaan :P Tuli ostettua ainakin yksi panta, koirille nameja ja paljon leluja :) Näyttelyn jälkeen mentiin vielä hotellin vieressä olevaan isoon Maximaan shoppailemaan ja muutama muovipussillinen taisi sieltäkin mukaan lähteä :P

Illalla käytiin vielä hotellilla kevyesti syömässä, todella hyvää kanasalaattia :) Jälkiruuaksi ajateltiin tilata kaakaota joka osoittautuikin lämpimäksi suklaakakuksi, mutta oli ihan sika hyvää ! :) sitten koirat kuntoon huomista varten, pienet ilta riekkumiset ja nukkumaan..

 

Sunnuntaina 19.12 oli siis toinen intti näyttely.. Edellisenä päivänä jo katsoin että grosseja olisi paikalla jopa kuusi kappaletta, suomessa niitä harvoin näkee yhtä enempää kerrallaan joten ne oli kyllä pakko päästä katsomaan!! Aikataulut meni aika tiukille kun sekä briardit, grosset että parsonit oli kaikki samaan aikaan, Mella oli edellisenä päivänä jo saanut kaikean mitä tarvitsi ja kun esittäjäkin oli oman koiransa kanssa samaan aikaan kehässä jäi Mella sitten pois kehästä ja pääsin katsomaan grosseja :) Neljä niistä oli paikalla mutta oli kyllä mukava niitä päästä katsomaan, kovin mukavaluonteisia kaikki :)

Tibbet oli vuorossa iltapäivällä ja tällä kertaa meni aika nappiin tulokset, Urho ROP ja Mona VSP :)  Ja tällä tuloksella Urho sai viimeisen puuttuvan cacibin ja tuli näin ollen KANSAINVÄLISEKSI MUOTOVALIOKSI (C.I.B) :D ja sertillä tietysti myös LIETTUAN VALIOKSI :D Mona siis jälleen kipusi nuortenluokasta parhaaksi nartuksi ja sai toisen cacibin :)

C.I.B* FI EE RUS LT MVA EEJV-07 LTJV-07 BALTV-09 PINDAROS FAVORITE ONE

 

FABULOUS TEDDY'S FAIRY TALE

 

 

Ryhmäkehässä käytiin Urhon kanssa sitten vain pyörähtämässä, mutta Urho oli siellä kyllä ihan täpinöissään ja esiintyi oikein edukseen :)

Hatti oli myös sunnuntaina junioriluokan toinen saaden ERIn :)

KYRLINI LUNA

 

Sitten olikin aika ahtautua autoon ja lähteä kohti Latviaa jossa viimeinen yö vietettiin.. Juuri ennen puoltayötä sattumalta vastaan tullut hotellikin löytyi ihan näppärästi, hieman he yrittivät valittaa ettei neljää koiraa saisi tuoda samaan huoneeseen mutta lopulta kyllä suostuivat, eihän me siellä montaa tuntia edes oltaisi..

Aamulla lähdettiin taas ajelemaan, koirat olivat jo hieman tylsistyneen näköisiä autossa kykkimiseen joten viron puolelle päästyä pysähdyttiin metsätien alkuun ja päästettiin koirat hankeen kirmaamaan :) Vähän oli vielä rahaa jälkellä joten kauppaankin tuli vielä pysähdyttyä ostamaan joulupöytään tuliaisia, tosin niiden ahtaaminen autoon meinasi olla jo hankalaa :P

 

Juuri aikataulussa päästiin perille satamaan, Mella ei jaksanut enään makoilla häkissä joten tällä kertaa koko poppoo pääsi mukaan laivaan, pienessä hytissä oli tiivis tunnelma, tibbet alkoi olemaan jo hieman väsyneitä ja tyytyivät lepäilemään pöydän alla kun taas Mella ja Hatti käyttivät hyväkseen pehmeän painialustan :P

Uudet Bestikset <3

 

Kiitos Saaralle ja Hatille matkaseurasta! Mukava riessu kyllä oli :) Tällä vielä koko kööri..