Oona ja Urho pääsi taas starttaamaan viikon agilitytreeneillä.. Urho tuntui olevan viikonlopun tapahtumien jäljiltä vielä vähän väsynyt eikä jaksanut kauheasti keskittyä treenaamiseen, ihanat parson tytöt kiinnosti enempi.. Käytettiin sitten rauhallisuutta hyväksi ja harjoiteltiin keinua, aluksi se oli jälleen kamalan pelottavaa mutta parin kerran jälkeen oppi jo pysähtymään puolessa välissä. Muutaman esteen sarjat meni myös kivasti ja nyt sujui myös A-este, jopa radalla :) treenihallin A-este on ihan uusi ja sen verran karhea pintainen ettei Urho sitä mielellään menisi, sen verran herkkä herra on :)

Oonalla ylläri ylläri riitti virtaa ja nyt pitäisikin keksiä että miten sitä vauhtia saisi hieman hillittyä! Oonan kanssa treenattiin myös keinua mutta se on hieman hankalaa koska Oonan mielestä se vaatii yhtä paljon vauhtia kuin esim A-este ja aikamoinen piteleminen on ettei pääse jysäyttämään keinua itsekseen alas.. nameilla tai käskyillä vauhti ei tipu joten hyviä idoita otetaan vastaan! pieniä radan pätkiä mentiin myös, harjoiteltiin niin että esteitä oli monta peräkanaa mutta jostain kohdasta käännyttiinkin muualle, eli piti kuunnella ja keskittyä eikä vain loikkia koko este suoraa, ja hyvin meni :) kunnes oona tajusi että siitä yhdestä kohdasta mennään renkaalle ja yritti oikoa..

Eilen illalla tuli tutkailtua tokokoe kalenteria ja into heräsi, josko sitä tytöt lähtisi vielä tämän vuoden puolella kisailemaan :)