Eilen vietettiin mukavaa vapaapäivää ja iltasella mentiin koko poppoolla tottistelemaan.. kaikilla tuntui virtaa riittävän ja kaikille sai tehtyä hyvät ja vauhdikkaat harjoitukset..

Oonalle otettiin vähän vaihtelun vuoksi ruutua, ja niin ettei se nähnyt kun sinne vietiin namia. Mutta luotto nameihin on kova ja joka kerta säntäsi ruutuu kovalla vauhdilla. Ihan täysillä ei kuitenkaan keskittynyt kun kerran olinkin vähän vinossa niin neiti juoksi kyllä täysiä mutta täysin väärään suuntaan :P ruudun lisäksi käytiin kaikkia avoimenluokan liikkeitä läpi, paitsi paikallamakuuta. Luoksetulon pysäytykset meni tällä kertaa hyvin :)

Urholla oli joku ihme virtapiikki eikä meinannut pysyä nahoissaan :D tottis oli super terhakkaa ja liikkeet salaman nopeita, tosin tähän sisältyi myös jonkin verran haukkumista.. Urhon kanssa tehtiin alokasluokan liikkeet ja muutaman kerran otettiin luoksetulon pysäytystä..

Mellan kanssa treenaattiin pidempiä suorituksia, eli ei palkkaa joka välissä. Seuraamisessa tuntui vähän vire tippuvan mutta vauhdin lisäyksellä se parani. Liikkeestä seisomista ei ole treenattu varmaan vuoteen ja sitä treenattiin, pysähtyy hetken mietittyään nopeasti ja pysyy hyvin paikallaan.. Noudossa päästiin iso harppaus eteenpäin ja mella ei enään paineistunut istuessaan kapula suussa eetun edessä :) ja nyt onnistui liike niin että mellalle kapula suuhun ja eetu peruutti muutaman askeleen ja mella toi kapulan paineistumatta eetulle istuen sen eteen :) ehkä me saadaan vielä neidille hyvä nouto aikaiseksi :)

illalla syötiin lettuja :) testattiin miten koira syö letun jonka päällä on kervavaahtoa ja vadelmahilloa, veikkaukset meni aika oikeaan.. Oona ei ehtinyt sen kummemmin lettua ihmnetellä vaan hotkaisi sen mahdollisimman nopeasti, Mella taasen nuoli ensin kermavaahdon ja hillon ja söi vasta sitten letun, ja Urho arvattavasti yritti syödä kerralla siinä onnistumatta ja tiputti letun väärin päin olohuoneen matolla.. mutta hyvää oli :D

Nyt on vielä toinen vapaa päivä (harvinaista!) ja hyvin aikaa lähteä pitkälle metsälenkille :)