Aamulla starttasimme auton ja ajoimme ihanan lyhyen matkan kisapaikalla Siuntioon. Mukaan lähti Oona ja kahden ja puolenvuoden tauon jälkeen Urho! Tuomarina oli molemmissa luokissa Ralf Björklund.

Urho:


139p. ALO 3.tulos :)

Tämän päivän oikearivi:

luoksepäästävyys  10

paikallamakuu  9 (lopussa nousi istumaan ennen käskyä, ja tää oli hieno!! urhon eka onnistunut paikallamakuu :) )

seuraaminen kytkettynä 8,5  (perusasennot oli vähän vajaita ja osittain puutui)

seuraaminen vapaana 7 (taas perusasennot, kerran vähän jätätti)

maahanmeno seuraamisen yhteydessä 6 (tässä vaiheessa urho tajusi jo että ollaan kisoissa-> seuraaminen laahaavaa ja maahan tokalla käskyllä, istumaan toisella)

luoksetulo 8 (jäi sivulle seisomaan, istui vinoon)

seisominen 0 (enään ei ihan huvittanut ja ei liikkunut ennenkuin liike oli jo mennyt nollille, sit kuitenkin teki ihan ok mut ei enää arvosteltu)

hyppy 7 (hyppäsi toisella käskyllä, istui sivulle toisella käskyllä)

kokonaisvaikutus 7


eli ekat liikkeet ok, sitten hiipui kun tajusi ettei ole palkkaa tiedossa.. aikaisemmin ei kuitenkaan ole kisoissä tehnyt tätäkään vähää ja tämä oli myös Urhon paras tulos tähän mennessä :) yksi nolla tiputtaa pisteitä aina paljon.. ja olihan tämä kuitenkin pistettä vajaa kakkostulos! :)


Oona taasen teki jotain hyvin outoa eikä tehnyt yhtään mitään! ei ottanut kontaktia, ei siis seurannut eikä mitään muutakaan. Kun Oona ei noudostakaan innostunut niin päätin elämäni ensimmäistä kertaa keskeyttää kokeen.. liekö syynä reilu viikko sitten loppunut juoksu vai mikä mutta kotimatkalla ei kiinnostanut edes uiminen! eli joku oli nyt pahasti pielessä..

Treenaus jatkukoon!! Urho kanssa selkeesti harjoittelemme perusasentoja joka muodossa ja paljon.. Ja tämän kokemuksen pohjalta uskallaudumme varmasti myös jatkoissa kisakoitoksiin myös Urhon kanssa :)