Lauantaina kello soi aamulla aikasin ja koko poppoo auton kyytiin ja menoksi. Ensimmäinen stoppi oli Espoossa ja Oona jäi sinne ja vietti mukavan viikonlopun mökkeillen. Loppu porukka jatkettiin matkaa ja kun isäntä oli tiputettu sukuloimaan riihimäelle jatkettiin vielä Mellan ja Urhon kanssa matkaa kohti Sastamalaa. Kaksi vähän nukuttua yötä takana ei suunnitaminen vieraassa paikassa oikein tahtonut sujua ja ohjeidenkin ymmärtäminen tuotti suuria vaikeuksia. mm kun ohjeessa lukee että käänny kolmannesta poriin niin me käännyttiin toisesta vaasaan, ja kun ohje sanoo että tie 259 mouhijärvi niin me mentiin tielle 249 ja hämeenkyröön. Ja lopuksi oli vielä vaikea löytää oikea tie perille ja käytiin sitten vielä jossain omakotitalon pihalla moikkaamassa isäntää sakemannin kanssa joka sitten lopulta ohjasi meidät oikealle paikalle..

Perille kuitenkin päästiin ja viettämään Tibbe-päiviä runsaslukuisen joukkion voimin. Ohjelmassa oli mm agilityä, jalostustarkastusta, terveysluentoa ja tibbe-talet ja nakkirata kilpailut. Urho kävi tekemässä agiltiyä ja ihan kivasti sujui, vieras pussi meinasi tuottaa ongelmia mutta siitä selvittiin. Mellakin pääsi kokeilemaan ensimmäistä kertaa agilityä ja kolmen esteen suora meni ihan näppärästi :) Nakkiradalla urho pääsi herkuttelemaan mutta ei ihan kauhean ripeästi mennyt joten palkintosijoille ei päästy mutta onneksi oli iso kasa lohdutuspalkintoja :) Jalostustarkastus pisteessä molemmat kävi mitattavana, Urhon tulos hieman yllätti ja kaksi kertaa saman tuloksen saatua pitää varmaankin se uskoa, eli Urho on korkeudeltaan 40,5cm, oletin sen olevan matalampi. Mellan mittaustulos 62cm. Eli molemmat varsin oikean kokoisia :)

Reissu oli pitkä ja kun kotiin tultiin vielä Riihimäen kautta kului tähän oikeastaan koko päivä, mutta mukavaa oli :)

Sunnuntaina ei tarvinnut ihan kamalan aikaisin herätä (vaikka puoli yksitoista voi toisinaan tuntua hyvin aikaiselta!), koirat autoon, isäntä töihin ja itse kirpparille :) Sitten mentiin puolarmaariin lenkille, lunta tuli välillä vaakatasossa ja välillä paistoi aurinko, ja vaikka mella illalla tuntui väsyneeltä niin pitkä päivä lähinnä häkissä loikoillen oli kerryttänyt neitiin kivan määrän energiaa ja meno oli aika villiä. Onneksi oli hyvin tilaa juosta :) Kun itse aloin olla aika jäässä oli taas aika jatkaa matkaa, toiselle kirpparille, nyt löytyi jopa kaikkea kivaa :P

seuraavaksi oli vuorossa briardien UPj:n vuosikokous trimmaamolla, osallistuja määrä ei ollut kauhean suuri mutta muutaman tunnin mukava jutustelu tuokio herkkuja syöden oli mukava tapa viettää sunnuntai iltapäivää :) Kokouksessa ei ollut paljoa asiaa käsiteltävänä, sen verran kuitenkin että jatkan vuoden 2011 upj:n puheenjohtajana :)

Kotimatkalla noukittiin taas isäntä ja Oona kyytiin ja nyt voi sitten loppu päiväksi lösähtää sohvalle, aamulla taas agilityyn :)